TEATRE INFANTIL. DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

7 I 8 DE MAIG DE 2019

Tercer timbre d’avís; càmeres a punt; nervis a flor de pell i, sobretot, molta il·lusió en la cara de tots aquells que els passats 7 i 8 de maig, omplien el Teatre Principal de Valls per assistir a la representació de l’obra “De què fa gust la Lluna?”, a càrrec dels alumnes d’educació infantil del Col·legi Cor de Maria de Valls.

DSC_0036

De què fa gust la Lluna?, narra la història d’un grup d’animalets que feia molt de temps que volien saber quin gust feia la lluna. Seria dolça o bé salada? Només en volien tastar un trosset petit. A les nits, miraven ansiosos cap al cel, es posaven de puntetes i estiraven el coll, les cames i els braços, tot intentant agafar-la. Però tot era en va, i ni tan sols l’animal més gran la podia tocar… Quin serà el desenllaç?

DSC_0051

La paraula que millor descriu la representació és èxit i és que els petits i les petites van demostrar les hores d’assaig i la il·lusió dalt de l’escenari.

DSC_0054

Un decorat excepcional, un vestuari molt treballat i un argument d’allò més divertit van fer que, durant prop d’una hora, petits i grans gaudissin de la representació.

DSC_8320

Les cançons i els balls de l’obra no podrien haver estat més ben escollides i, és en aquest moment, on cal fer referència al treball i les hores invertides pel professorat de l’escola vallenca per fer que tot sortís tal com estava previst, sobretot, pensat en la diversió dels més petits.

DSC_8324

Així doncs, un espectacle molt divertit i simpàtic que va regalar un bon grapat de rialles als presents al Teatre Principal de Valls. DSC_8343 DSC_8347 DSC_8348 DSC_8357 DSC_8358 DSC_8361 DSC_8370 DSC_8381 DSC_8390